Snailmail


Hou je ook zo van Snailmail?
Ik wel!
Welke Snailmails ik verzonden heb kun je terug lezen onder de labels 'snailmail' en 'themapost'

Als je niet weet wat Snailmail inhoudt, kun je hier eens lezen.

Wil je zelf ook een Snailmailcontact vinden?
Dan kun je een oproep plaatsen via bijvoorbeeld je Facebook, Twitter, Instagram of via websites die over Post en Snailmail gaan.

Zie bijvoorbeeld:


Waar koop ik mijn spulletjes en knutselspul?

Ik zeg: kringlopen!
Bij de kringloop vind je vaak de leukste dingen om mee te sturen in je snailmail. Bijvoorbeeld: oude prentenboeken, kaarten, briefpapier, onderdelen van spellen, broches, kleine beeldjes, sieraden, sjaaltjes, etc.

Verder zeg ik: Etsy!
Op Etsy koop ik mijn meeste maskingtape, stickers, stempels, kaarten, scrapmaterialen, kralen en labels. Vooral bestellen uit Japan is voordelig qua verzendkosten en je hebt het vrij snel in huis. China is een stuk duurder om te verzenden en het duurt bijna 3 weken. Verenigde Staten biedt leuk spul aan, maar is nogal prijzig in verzendkosten. Verzending uit de UK valt ook wel mee qua verzendkosten en is snel.

En dan zijn er nog de Nederlandse webshops gespecialiseerd in post verzenden en via Marktplaats zijn er ook leuke dingen te vinden. Bij hobbywinkels online en Pippoos kun je ook schatten vinden. 
Zelf vermijd ik de Action en Kruidvat zoveel mogelijk, omdat dit spullen zijn die veel snailmailers gebruiken en ik probeer het toch origineel te houden. De Hema en Zeeman hebben ook nog wel eens wat leuks om te gebruiken.

En verder heb ik het geluk tegen de Duitse grens aan te wonen, waardoor ik bijvoorbeeld eens andere theezakjes kan versturen en ook andere papierwaren vind die de moeite waard zijn. 

Op Instagram kun je post van mij terug vinden onder de hashtags #snailmailgeluk en #postpuur (mits je me volgt natuurlijk)

Kijk bij de Freebees op deze blog voor gratis te downloaden briefpapier
van mijn hand...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten